Norlandia Ideapark

Norlandia Ideapark tarjoaa Lempäälän varhaiskasvatussuunnitelman mukaista varhaiskasvatusta elämyksillä painotettuna. Ideaparkissa elämykset koostuvat erityisesti monipuolisista liikunnan ja taidekasvatuksen kokemuksista. Elämyksiä toteutetaan sekä päiväkodin työntekijöiden toimesta että Ideaparkissa toimivien yhteistyökumppaneiden kanssa. Lue lisää!

Taidekasvatuksesta erityisesti musiikki, liikunta ja draama näkyvät toiminnassamme. Isoimmat lapset harjoittelevat musiikkituokioilla myös ukulelensoittoa.

Kulttuurikeskus Piipoo rikastaa taidekasvatustamme. Vierailemme siellä järjestetyissä näyttelyissä ja he ohjaavat taidetyöpajoja toiveidemme mukaan. Liikunta toteutuu monipuolisina ohjattuina tuokioina Ideapark Sportin liikuntatiloissa ja Studio Bailan ohjattuina parkour-, temppuilu- ja musiikkiliikuntatuokioina. Ideapark Sportissa käytössämme on tanssisali, kamppailusali ja peliareenat. Käymme myös leikkimässä ja liikkumassa Ideapark Zonesin Kidzone -leikkialueella. Lisäksi viikoittaiseen toimintaan sisältyy elämyksiä metsäretkeilyn ja muun retkeilyn muodossa. Päiväkodissamme on hyvät avarat tilat, jotka ruokkivat mielikuvitusta ja houkuttavat myös omaehtoiseen leikkiin ja liikkumiseen. Päivittäinen ulkoilu tapahtuu päiväkodin omassa leikkipihassa.
Norlandia Ideapark tarjoaa Lempäälän varhaiskasvatussuunnitelman mukaista varhaiskasvatusta elämyksillä painotettuna. Ideaparkissa elämykset koostuvat erityisesti monipuolisista liikunnan ja taidekasvatuksen kokemuksista. Elämyksiä toteutetaan sekä päiväkodin työntekijöiden toimesta että Ideaparkissa toimivien yhteistyökumppaneiden kanssa. Taidekasvatuksesta erityisesti musiikki, musiikkiliikunta ja draama näkyvät toiminnassamme. Isoimmat lapset harjoittelevat musiikkituokioilla myös ukulelensoittoa.